Dakrenovatie

Het dak is een belangrijk onderdeel van uw huis. Niet alleen omdat het voor een groot gedeelte de uitstraling van uw huis bepaalt, maar ook vanwege de invloed op de levensduur van het huis. Een dakrenovatie is dus aan de ene kant een ideale manier om uw huis te verfraaien en mogelijk zelfs in waarde te verhogen, en aan de andere kant een investering in de conditie van uw huis.

Gratis offertes ontvangen voor het renoveren van uw dak?

Dakrenovatie pannendak

Oude pannendaken kunnen voor vervelende situaties zorgen. Losliggende dakpannen zijn erg gevaarlijk omdat ze gemakkelijk van het dak kunnen waaien en veroorzaken bovendien lekkages in huis. Vaak is het niet nodig om het gehele dak te vervangen, maar volstaat dakrenovatie. Daarbij worden oude dakpannen en panlatten vervangen en kapotte nokvorsten gerepareerd, zodat uw dak weer als nieuw is.

Dakisolatie

Wanneer u uw dak laat renoveren, is het verstandig om na te denken over de isolatie van uw dak. Wanneer uw dak niet of slecht geïsoleerd is, loont het de moeite om goede dakisolatie aan te laten brengen. Dakisolatie is namelijk van groot belang voor een comfortabele woonomgeving en werkt bovendien kostenbesparend, omdat u minder energie hoeft te gebruiken om de temperatuur in huis te regelen.

Coating

Een dakcoating is een likje verf op uw oude dakpannen, waardoor u niet direct genoodzaakt bent om nieuwe dakpannen aan te schaffen. In de speciale verf zit vaak een isolatielaag die uw dak beschermt tegen weersinvloeden, algen en mos. Voordat u een coating laat aanbrengen op uw dak is het belangrijk om eerst uw dakpannen te laten reinigen.

Wij helpen u graag

De vakmannen van Dakbedekking Brabant helpen u graag bij het renoveren van uw dak. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

© 2023 Dakbedekking-Brabant.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid