Dakinspectie

Dakinspecties zijn erg belangrijk voor de staat van uw dak. Bij regelmatig onderhoud worden problemen met uw dakbedekking tijdig opgespoord en verholpen. Ieder dak heeft flink te leiden van de Nederlandse weersomstandigheden en dat kan vervelende consequenties hebben. Door de regen wordt dakbedekking en isolatiemateriaal aangetast met mogelijke lekkages tot gevolg en de wind kan zeer gevaarlijke situaties met dakpannen veroorzaken.

Voorkom een lekkage

Een dakinspectie heeft een preventieve en dus kostenbesparende werking. Wanneer een lekkage ontdekt wordt, is het in feite al te laat. Vocht en schimmel hebben de plafonds en muren dan al dusdanig aangetast, dat de kosten voor het vervangen of repareren van uw dak flink kunnen oplopen. Door uw dakbedekking regelmatig te laten inspecteren door onze deskundige dakdekkers, voorkomt u deze ellende op voorhand. Mogelijke verstoppingen, oneffendheden, rotte plekken of gaatjes worden tijdig gesignaleerd, met als gevolg dat de levensduur van uw dak aanzienlijk wordt verlengd. Wilt u graag gratis advies ontvangen? Bel dan direct naar 085-3031111.

Dakinspecties voor uw gehele dak

Bij een dakinspectie controleert onze dakdekker uiteraard de staat van alle onderdelen op uw dak. Denk daarbij aan schoorstenendakgoten, regenpijpen, lichtkoepels, solartubes, etc. Een mankement aan één van deze onderdelen kan namelijk gevolgen hebben voor de waterdichtheid van uw dak. Heeft u met spoed een dakdekker nodig? Bel dan direct naar 085-3031111.

Onderhoudscontract

Wij adviseren om uw dak minimaal één keer per jaar te laten inspecteren. De meeste dakdekkers bieden u daarom een onderhoudscontract aan. Dit contract houdt in dat uw dak jaarlijks grondig geïnspecteerd wordt en dat noodzakelijke kleine reparaties direct uitgevoerd worden. Zo bent u op de hoogte van de conditie van uw dak en worden mogelijke risicofactoren aangestipt. Indien er meer onderhoud aan uw dak nodig is, kunnen onze aangesloten vakmannen u van dienst zijn met het renoveren of vernieuwen van uw dak.

Ontvang direct offertes voor het laten uitvoeren van een dakinspectie door een vakman uit uw regio.

© 2023 Dakbedekking-Brabant.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid