Dakkapel renovatie

Is uw huidige dakkapel niet meer in goede staat? Een gerenoveerde dakkapel oogt als nieuw en dat tegen een veel vriendelijker kostenplaatje dan het plaatsen van een nieuwe dakkapel. Een renovatie staat in veel gevallen in het teken van het vervangen van de verweerde of verrotte kozijnen door nieuwe, goed isolerende kunststof kozijnen. Wij werken uw dakkapel keurig af met de gewenste dakbedekking en installeren desgewenst ook isolatiematerialen aan de binnenzijde van de dakkapel.

Boeidelen en zijwangen

Bij het renoveren van een dakkapel wordt uiteraard ook gekeken naar de boeidelen, boeiboorden en zijwangen. Versleten onderdelen van een houten dakkapel worden meestal vervangen door Trespa. Trespa is een kunststof die erg duurzaam is en niet zo snel verweert door zonlicht en weersinvloeden. De boeidelen gaan dus lang mee zonder dat deze intensief onderhoud nodig hebben.

Dakkapel reparatie is specialistisch maatwerk

Een dakkapel aanschaffen is vaak een hele investering. Laat de schade aan uw dakkapel dan ook herstellen door een ervaren bedrijf. De bij Dakbedekking Brabant aangesloten vakmannen hebben jarenlange ervaring met uiteenlopende vormen van schade aan dakkapellen, dus kunt u de reparatiewerkzaamheden met een gerust hart aan hen overlaten.

Dakkapel renovatie of reparatie laten uitvoeren?

© 2023 Dakbedekking-Brabant.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid