Nieuw dak

Alle dakspecialisten die zijn aangesloten bij Dakbedekking Brabant kunnen een volledig nieuw dak voor u realiseren. In eerste instantie bepalen zij samen met u de werkwijze: dakbedekking in dakpannenbitumenepdm of kunststof. Onze vakmannen adviseren u graag, zodat u  het materiaal kiest dat bij u en uw woning past.

Een nieuw dak, van Afbreken tot Zinkwerk

Het plaatsen van een nieuw dak is een ingrijpend proces. Onze dakdekkers hebben een jarenlange ervaring opgebouwd met het plaatsen van nieuwe daken, waardoor we een duidelijk en realistisch beeld hebben van de werkzaamheden die daarbij komen kijken. Het plaatsen van een nieuw dak begint vanzelfsprekend met het verwijderen van het oude dak.

Het ruimen nemen wij voor onze rekening, waarbij we de regels van de plaatselijke milieuwetgeving vanzelfsprekend altijd in acht nemen. In overleg met u bepalen we de gewenste dakbedekking en nemen we de mogelijkheden door met betrekking tot de dakisolatie. Ook op maat gemaakte dakkapellen behoren tot de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen wij ook de afwerking van het dak volledig verzorgen.

Wilt u een nieuw dak laten plaatsen door professionele vakmannen uit de regio?

© 2023 Dakbedekking-Brabant.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid