Dakreiniging

Dakreiniging voorkomt schade - Dakbedekking Brabant

Het tijdig reinigen van uw dak kan schade aan het dak in een later stadium voorkomen. Algen en mossen brengen op den duur schade toe aan uw dak. Deze organismen houden vocht vast, waardoor de dakpannen sneller eroderen. Daarnaast groeien mossen in de haarvaten van de dakpannen, waardoor in de winterperiode vorstschade aan uw dak kan onstaan. Door het dak vrij te maken van algen en mossen zorgt u ervoor dat de conditie van uw dak op peil blijft, hetgeen u op den duur geld bespaart.

Een schoon dak, een mooi dak!

Naast het feit dat uw dakbedekking langer meegaat, is een bijkomend voordeel van een grondige dakreiniging dat uw huis een enorme opknapbeurt krijgt. Een schoon dak draagt direct bij aan de algehele uitstraling van uw woning. En mochten wij tijdens het reinigen van het dak onverhoopt beschadigingen tegenkomen, dan zullen wij u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van een dakreparatie of dakrenovatie.

Wij staan voor u klaar

Dakbedekking Brabant bekijkt graag de mogelijkheden met u om uw dak schoon te houden. U kunt direct telefonisch contact met ons opnemen of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag.

Supersnel een offerte op maat

Dakbedekking Brabant is uw partner in dakrenovaties, dakisolatie, dakinspectie en dakreiniging. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag direct online een offerte aan!

Vraag een gratis offerte aan