Dakpannen vervangen

De meest gebruikte soorten dakpannen zijn keramische dakpannen en betonnen dakpannen. Beide soorten zijn te verkrijgen in verschillende vormen, maten en kleuren. De keramische dakpan, gemaakt van gebakken klei, wordt over het algemeen wat mooier gevonden en beschermt het beste tegen weersinvloeden. De betonnen variant, ook wel snellegger genoemd, wordt gemaakt van een mengsel van zand, water, cement of klei en is wat goedkoper.

Wilt u een pannendak laten aanleggen of vervangen?

Welke dakpan voor uw dak?

Wilt u uw dakpannen vervangen? De dakspecialisten die zijn aangesloten bij Dakbedekking Brabant adviseren u daar graag bij. De keuze voor het type dakpan wordt vooral bepaald door de helling en vorm van uw dak. Niet alle dakpannen zijn geschikt voor steile daken, of juist daken met een minimale helling. De vorm van uw dak is vooral van belang voor het bepalen van de grootte van de dakpannen. Op daken met veel hoogteverschillen is een kleinere dakpan aan te raden, zodat er meer flexibel gewerkt kan worden. Verder is de omgeving van uw huis van belang voor het maken van een keuze. Woont u bijvoorbeeld in een bosrijke omgeving, dan raden wij u aan te kiezen voor geglazuurde dakpannen. Zo voorkomt u de groei van algen en mossen op uw dak.

Advies over dakpannen vervangen?

Onze vakmannen hebben de kennis en ervaring in huis om uw dak professioneel en tegen een interessante prijs te voorzien van een pannendak en voor dakpannen vervangen. Ontvang direct offertes van vakmannen in de buurt of neem contact met ons op via het contactformulier.

© 2023 Dakbedekking-Brabant.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid