Thermografische inspectie

Een thermografische inspectie toont op basis van warmtegebieden in uw woning aan via welke plekken het meeste warmteverlies optreedt. Met behulp van een thermografische infra-rood camera wordt visueel weergegeven welke gebieden in uw huis of bedrijf koud zijn (blauw/paars) en welke warm zijn (rood/geel). Op die manier geeft een thermografisch onderzoek u snel inzicht in de exacte locaties van warmteverlies.

Thermografisch rapport

Vakmannen die zijn aangesloten bij Dakbedekking Brabant voeren door heel Brabant thermografische inspecties uit, altijd voorzien van een uitgebreide rapportage van de bevindingen. Het uiteindelijke doel van een thermografisch onderzoek laat zich gemakkelijk raden; energiebesparing. In het rapport zetten zij dan ook helder uiteen welke stappen u kunt ondernemen om het warmteverlies in uw woning tegen te gaan. Mogelijk is het warmteverlies te wijten aan een daklekkage, kieren en gaten, of natte of ontbrekende (dak)isolatie.

Een thermografische inspectie laten uitvoeren door een specialist bij u in de buurt?

Thermografische inspectie bij daklekkages

In het geval van een (dak)lekkage is lekdetectie door middel van thermografisch onderzoek dé manier om onnodig sloop- en breekwerk te voorkomen. Onze thermografische camera legt de lekkage gedetailleerd vast, zodat grotere schade kan worden voorkomen en het bewijs van het probleem onomstotelijk wordt vastgelegd.

FLIR E5 Camera

De bij ons aangesloten specialisten maken gebruik van de modernste technieken op het gebied van thermografische inspectie middels de FLIR E5 Camera. Deze camera biedt een alles-in-een thermografisch beeld met temperatuurinformatie en essentiële gegevens die ons in staat stellen warmteproblemen in uw woning direct in kaart te brengen.

Vraag via Dakbedekking Brabant offertes aan om een thermografische inspectie uit te voeren bij u in huis. De bij ons aangesloten vakmannen kunnen ook de werkzaamheden uitvoeren die het warmteverlies van uw woning tegengaan, zoals dakisolatie, dakrenovatie en het verhelpen van lekkages. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden vrijblijvend door te nemen.

© 2023 Dakbedekking-Brabant.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid