Dakreiniging

Het tijdig reinigen van uw dak kan schade aan het dak in een later stadium voorkomen. Algen en mossen brengen op den duur schade toe aan uw dak. Deze organismen houden vocht vast, waardoor de dakpannen sneller eroderen. Daarnaast groeien mossen in de haarvaten van de dakpannen, waardoor in de winterperiode vorstschade aan uw dak kan ontstaan. Door het dak vrij te maken van algen en mossen zorgt u ervoor dat de conditie van uw dak op peil blijft, hetgeen u op den duur geld bespaart.

Een schoon dak, een mooi dak!

Naast het feit dat uw dakbedekking langer meegaat, is een bijkomend voordeel van een grondige dakreiniging dat uw huis een enorme opknapbeurt krijgt. Een schoon dak draagt direct bij aan de algehele uitstraling van uw woning. En mochten wij tijdens het reinigen van het dak onverhoopt beschadigingen tegenkomen, dan zullen wij u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van een dakreparatie of dakrenovatie.

Wij staan voor u klaar

Onze dakspecialisten bekijken graag de mogelijkheden met u om uw dak schoon te houden. Vraag direct offertes aan of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag.

Gratis offertes aanvragen

© 2023 Dakbedekking-Brabant.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid