Dakreparatie

Als u schade heeft opgelopen aan uw dak is dat ronduit vervelend. De vakmannen die zijn aangesloten bij Dakbedekking Brabant hebben jarenlange ervaring met uiteenlopende soorten dakreparaties. Zij brengen het probleem op uw dak in kaart en dragen graag bij aan de oplossing.

Stormschade

Storm is een veelvoorkomende veroorzaker van schade aan daken. Omgewaaide bomen of afgebroken takken kunnen aanzienlijke schade aan het dak toebrengen en u doet er goed aan om deze schade niet te laten verergeren. In het geval van een directe lekkage of duidelijk zichtbare beschadigingen zult u waarschijnlijk onmiddellijk actie ondernemen, maar ook wanneer er slechts enkele pannen van het dak zijn gewaaid is het verstandig om dit snel te laten verhelpen. Zodoende voorkomt u lekkages aan uw dak in een later stadium.

Informeer naar de mogelijkheden

Er worden van te voren altijd duidelijke afspraken met u gemaakt over de kosten, zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen of vraag vrijblijvend online een offerte aan.

© 2023 Dakbedekking-Brabant.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid