Dakreparatie

Dakreparatie na stormschade - Dakbedekking Brabant

Als u schade heeft opgelopen aan uw dak is dat ronduit vervelend. Dakbedekking Brabant heeft jarenlange ervaring met uiteenlopende soorten dakreparaties. Wij brengen het probleem op uw dak in kaart en dragen graag bij aan de oplossing.

Stormschade

Storm is een veelvoorkomende veroorzaker van schade aan daken. Omgewaaide bomen of afgebroken takken kunnen aanzienlijke schade aan het dak toebrengen en u doet er goed aan om deze schade niet te laten verergeren. In het geval van een directe lekkage of duidelijk zichtbare beschadigingen zult u waarschijnlijk onmiddellijk actie ondernemen, maar ook wanneer er slechts enkele pannen van het dak zijn gewaaid is het verstandig om dit snel te laten verhelpen. Zodoende voorkomt u lekkages aan uw dak in een later stadium.

Informeer naar de mogelijkheden

We maken van te voren duidelijke afspraken met u over de kosten waardoor u niet voor onaangename verassingen komt te staan. U kunt te allen tijde telefonisch contact met ons opnemen of vraag vrijblijvend online een offerte aan.

Supersnel een offerte op maat

Dakbedekking Brabant is uw partner in dakrenovaties, dakisolatie, dakinspectie en dakreiniging. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag direct online een offerte aan!

Vraag een gratis offerte aan