24-uurs calamiteitendienst

We zien het helaas steeds vaker; dakschade als direct gevolg van hevige regenval en/of harde wind. Er zijn steeds meer zware stormen in Nederland, die zeer vervelende consequenties kunnen hebben voor uw wooncomfort en -veiligheid. Wij staan in die gevallen direct voor u klaar via onze 24-uurs calamiteitendienst.

Ons spoednummer 085 4010031 is 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar.

Spoedreparatie aan uw dak

Wanneer uw dakbedekking is beschadigd als gevolg van weersomstandigheden, is het verstandig de herstelwerkzaamheden met spoed te laten plaatsvinden. Hevige wind kan dakpannen en zelfs de bitumen dakbedekking op een plat dak losrukken alsof het niets is. Omdat stormen vaak gepaard gaan met regenbuien, is de kans op daklekkages in zo'n situatie groot.In het meest gunstige geval merkt u de schade nog tijdens droog weer op en kunnen onze dakdekkers op tijd ter plaatse zijn om erger te voorkomen. Maar helaas zien wij ook vaak dat een beschadiging pas wordt opgemerkt op het moment dat een lekkage wordt geconstateerd. Dan is het al helemaal zaak om snel in te grijpen, want hoe meer vocht er uw huis binnendringt, hoe hoger de kosten voor de uiteindelijke herstelwerkzaamheden. Wacht dus niet te lang en bel op ieder moment van de ochtend, middag, avond of nacht naar het calamiteitennummer van Dakbedekking Brabant: 085 4010031.

Laat spoedreparaties aan het dak uitvoeren door professionals

Om ongevallen te voorkomen raden wij het sterk af om zelf uw eigen dak op te gaan. Schade ontstaat vaak tijdens stormachtig weer en onder die omstandigheden is het dak een zeer risicovolle plek. En ook al lijkt het een fluitje van een cent om zelf even een paar verschoven dakpannen recht te leggen; het risico op een ongeval is onverantwoord groot. Schakel dus altijd een ervaren dakdekker in die de risico's kent en de veiligheidsvoorschriften naleeft. 

Dekking in heel Noord-Brabant

Dakbedekking Brabant kan na een spoedmelding zeer snel te plaatse zijn. In de regel staan we altijd binnen een uur op uw dak. We staan dag en nacht, zeven dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar om in het geval van een calamiteit noodreparaties uit te voeren.

Noodreparaties aan dakgoten, regenpijpen en alle daktypes

Wij voeren spoedreparaties uit aan dakgoten, regenpijpen en alle soorten dakbedekking. Al jarenlang is Dakbedekking Brabant uw specialist in de provincie op het gebied van:

Een daklekkage online melden

Via ons online formulier Daklekkage melden kunt u ons in het geval van een lekkage ook eenvoudig en snel online bereiken, mocht u daar de voorkeur aan geven. Vul uw gegevens in en geef een omschrijving van de lekkage. Eén van onze medewerkers neemt dan met spoed contact met uw op.

Na de spoedreparatie

In sommige gevallen is de noodreparatie afdoende en is uw dak in de oorspronkelijke staat hersteld, maar dat is niet altijd het geval. In dat geval zullen we, wanneer de rust letterlijk en figuurlijk is teruggekeerd, in samenspraak met u een reparatie- of renovatieplan opstellen. Ook in die fase bent u bij Dakbedekking Brabant aan het juiste adres.

Supersnel een offerte op maat

Dakbedekking Brabant is uw partner in dakrenovaties, dakisolatie, dakinspectie en dakreiniging. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag direct online een offerte aan!

Vraag een gratis offerte aan