Allround dakdekker

Compleet nieuw dak - Dakbedekking Brabant

Dakbedekking Brabant is dé allround dakdekker in Noord-Brabant en omstreken. Wij verzorgen een breed scala aan diensten op en rond uw dak. Of het nu gaat om dakinspectie, dakisolatie, allerhande soorten dakbedekkingen of compleet nieuwe daken, bij Dakbedekking Brabant bent u aan het juiste adres.

Dakinspecties

Een regelmatige controle van uw dak kan grotere problemen op de lange termijn voorkomen. Dakbedekking Brabant verzorgt complete inspecties en controles op alle soorten daken.
Meer informatie over dakinspecties

Nieuw dak

Het bouwen van een nieuw dak brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Dakbedekking Brabant heeft in de loop der jaren de benodigde expertise opgebouwd om uw project glansrijk te doen slagen.
Meer informatie over nieuwe daken

Dakbedekking

Het ene dak is het andere niet. Onze dakdekkers hebben ervaring met verschillende soorten dakbedekking, variërend van kunststof dakbedekking, EPDM dakbedekking, Bitumen dakbedekkingen tot dakpannen.

Dakkapellen

Ook voor het plaatsen of renoveren van een dakkapel kunt u terecht bij Dakbedekking Brabant.
Meer informatie over dakkapellen

Dakgoot reparatie

Een kapotte dakgoot kan erg vervelende gevolgen hebben. In enkele gevallen moet de dakgoot in zijn geheel vervangen worden, maar een dakgoot reparatie is vaak een snellere en voordeligere oplossing.
Meer informatie over dakgoot reparatie

Projecten

Bij het kiezen van een dakdekkersbedrijf zeggen beelden vaak meer dan woorden. Daarom zetten wij met regelmaat foto's van afgeronde projecten online. Zo ziet u dat wij niet alleen zeggen wat we doen, maar ook doen wat we zeggen.
Bekijk onze projecten 

Supersnel een offerte op maat

Dakbedekking Brabant is uw partner in dakrenovaties, dakisolatie, dakinspectie en dakreiniging. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag direct online een offerte aan!

Vraag een gratis offerte aan