Dakkapel

Dakkapel renoveren of repareren - - Dakbedekking Brabant

Dakbedekking Brabant helpt u graag bij het vernieuwen of repareren van uw dakkapel. Onder invloed van de - soms barre - Nederlandse weersomstandigheden kunnen delen van de dakkapel aangetast worden en is reparatie onvermijdelijk. U kunt kiezen voor een nieuwe dakkapel, maar in veel gevallen is renovatie van de bestaande dakkapel een aantrekkelijk alternatief.

Dakkapel renoveren

Een gerenoveerde dakkapel oogt als nieuw en dat tegen een veel vriendelijker kostenplaatje dan het plaatsen van een nieuwe dakkapel. Een renovatie staat in veel gevallen in het teken van het vervangen van de verweerde of verrotte kozijnen door nieuwe, goed isolerende kunststof of houten kozijnen. Wij werken uw dakkapel keurig af met de gewenste dakbedekking en installeren desgewenst ook isolatiematerialen aan de binnenzijde van de dakkapel.

Boeidelen en zijwangen

Bij het renoveren van een dakkapel kijken wij uiteraard ook naar de boeidelen, boeiboorden en zijwangen. Versleten onderdelen van een houten dakkapel vervangen wij meestal door Trespa. Trespa is een kunststof die erg duurzaam is en niet zo snel verweert door zonlicht en weersinvloeden. De boeidelen gaan dus lang mee zonder dat deze intensief onderhoud nodig hebben.

Wij helpen u graag

Neem voor alle mogelijkheden contact op met ons op via het contactformulier of vraag vrijblijvend een offerte aan. We nemen graag de mogelijkheden met u door.

Supersnel een offerte op maat

Dakbedekking Brabant is uw partner in dakrenovaties, dakisolatie, dakinspectie en dakreiniging. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag direct online een offerte aan!

Vraag een gratis offerte aan