Nieuw dak

Volledig nieuw dak - - Dakbedekking Brabant

Wij kunnen een volledig nieuw dak voor u realiseren. In eerste instantie bepalen we samen met u de werkwijze: dakbedekking in dakpannen, bitumen, epdm of kunststof. We adviseren u graag zodat u  het materiaal kiest dat bij u en uw woning past.

Een nieuw dak, van Afbreken tot Zinkwerk

Het plaatsen van een nieuw dak is een ingrijpend proces. Onze dakdekkers hebben een jarenlange ervaring opgebouwd met het plaatsen van nieuwe daken, waardoor we een duidelijk en realistisch beeld hebben van de werkzaamheden die daarbij komen kijken. Het plaatsen van een nieuw dak begint vanzelfsprekend met het verwijderen van het oude dak. Het ruimen nemen wij voor onze rekening, waarbij we de regels van de plaatselijke milieuwetgeving vanzelfsprekend altijd in acht nemen. In overleg met u bepalen we de gewenste dakbedekking en nemen we de mogelijkheden door met betrekking tot de dakisolatie. Ook op maat gemaakte dakkapellen behoren tot de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen wij ook de afwerking van het dak volledig verzorgen.

Van alle daken thuis

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze diensten staan wij u telefonisch graag te woord. U kunt ook gebruik maken van onze offerte pagina, waarmee u direct online een offerte op maat aanvraagt.

Supersnel een offerte op maat

Dakbedekking Brabant is uw partner in dakrenovaties, dakisolatie, dakinspectie en dakreiniging. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag direct online een offerte aan!

Vraag een gratis offerte aan