Dakkapel renovatie

Is uw huidige dakkapel niet meer in goede staat? Een gerenoveerde dakkapel oogt als nieuw en dat tegen een veel vriendelijker kostenplaatje dan het plaatsen van een nieuwe dakkapel. Een renovatie staat in veel gevallen in het teken van het vervangen van de verweerde of verrotte kozijnen door nieuwe, goed isolerende kunststof kozijnen. Wij werken uw dakkapel keurig af met de gewenste dakbedekking en installeren desgewenst ook isolatiematerialen aan de binnenzijde van de dakkapel.

Boeidelen en zijwangen

Bij het renoveren van een dakkapel kijken wij uiteraard ook naar de boeidelen, boeiboorden en zijwangen. Versleten onderdelen van een houten dakkapel vervangen wij meestal door Trespa. Trespa is een kunststof die erg duurzaam is en niet zo snel verweert door zonlicht en weersinvloeden. De boeidelen gaan dus lang mee zonder dat deze intensief onderhoud nodig hebben.

Dakkapel reparatie is specialistisch maatwerk

Een dakkapel aanschaffen is vaak een hele investering. Laat de schade aan uw dakkapel dan ook herstellen door een ervaren bedrijf. Dakbedekking Brabant heeft jarenlange ervaring met uiteenlopende vormen van schade aan dakkapellen, dus kunt u de reparatiewerkzaamheden met een gerust hart aan ons overlaten. 

Dakkapel renovatie of reparatie laten uitvoeren?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.

Supersnel een offerte op maat

Dakbedekking Brabant is uw partner in dakrenovaties, dakisolatie, dakinspectie en dakreiniging. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag direct online een offerte aan!

Vraag een gratis offerte aan