Dakinspectie

Een dakinspectie voorkomt lekkages - - Dakbedekking Brabant

Dakinspecties zijn erg belangrijk voor de staat van uw dak. Bij regelmatig onderhoud worden problemen met uw dakbedekking tijdig opgespoord en verholpen. Ieder dak heeft flink te leiden van de Nederlandse weersomstandigheden en dat kan vervelende consequenties hebben. Door de regen wordt dakbedekking en isolatiemateriaal aangetast met mogelijke lekkages tot gevolg en de wind kan zeer gevaarlijke situaties met dakpannen veroorzaken.

Voorkom een lekkage

Een dakinspectie heeft een preventieve en dus kostenbesparende werking. Wanneer een lekkage ontdekt wordt, is het in feite al te laat. Vocht en schimmel hebben de plafonds en muren dan al dusdanig aangetast, dat de kosten voor het vervangen of repareren van uw dak flink kunnen oplopen. Door uw dakbedekking regelmatig te laten inspecteren door onze deskundige dakdekkers, voorkomt u deze ellende op voorhand. Mogelijke verstoppingen, oneffendheden, rotte plekken of gaatjes worden tijdig gesignaleerd, met als gevolg dat de levensduur van uw dak aanzienlijk wordt verlengd.

Dakinspecties voor uw gehele dak

Bij een dakinspectie controleert onze dakdekker uiteraard de staat van alle onderdelen op uw dak. Denk daarbij aan schoorstenen, dakgoten, regenpijpen, lichtkoepels, solartubes, etc. Een mankement aan één van deze onderdelen kan namelijk gevolgen hebben voor de waterdichtheid van uw dak. 

Onderhoudscontract

Wij adviseren om uw dak minimaal één keer per jaar te laten inspecteren. Dakbedekking Brabant biedt u daarom een onderhoudscontract aan. Dit contract houdt in dat wij uw dak jaarlijks grondig inspecteren en noodzakelijke kleine reparaties direct uitvoeren. We brengen u op de hoogte van de conditie van uw dak en stippen mogelijke risicofactoren aan. Indien er meer onderhoud aan uw dak nodig is, kunnen wij u van dienst zijn met het renoveren of vernieuwen van uw dak.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Supersnel een offerte op maat

Dakbedekking Brabant is uw partner in dakrenovaties, dakisolatie, dakinspectie en dakreiniging. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag direct online een offerte aan!

Vraag een gratis offerte aan