Dakdekker Someren

Dakdekker Someren - Dakbedekking Brabant

Na de zware storm die op 23 juni 2016 over o.a. Someren trok, is Dakbedekking Brabant in de weken daarna ter plaatse geweest om allerhande reparaties te verrichten. Het repareren van alle schade heeft  nog geruime tijd in beslag genomen. Vooral op het gebied van dakpannen en bitumen dakbedekking was er nog een hoop werk te verrichten. Dakbedekking Brabant was u daarbij graag van dienst.

Dakpannen vervangen in Someren

In Someren zijn zeer veel pannendaken ernstig beschadigd door hagelstenen met het formaat van tennisballen. In het meest gunstige geval hoefden er alleen een aantal dakpannen vervangen te worden, maar er waren ook gevallen waarbij het gehele dak voorzien moet worden van nieuwe dakbedekking. Het vervangen van pannen(daken) is een specialistische klus, aangezien weer- en waterbestendigheid van groot belang is. Als we de nieuwsberichten mogen geloven, zal de kans op wind- en wateroverlast de komende jaren alleen maar toenemen.

Het gaat dus niet alleen om de keuze van de juiste dakpan, maar ook om de manier waarop de dakpannen aan de panlatten bevestigd worden. Daarnaast moeten de nokvorsten goed aansluiten op het pannendak om er één mooi geheel van te maken. 

Bitumen dakbedekking vervangen in Someren

Hoewel de gevolgen minder zichtbaar zijn dan bij pannendaken, is er in Someren ook veel bitumen dakbedekking beschadigd geraakt. Bitumen dakbedekking wordt vaak gebruikt om platte daken zoals aanbouwen, veranda's, dakkapellen of schuren mee te bedekken. Wij adviseren u om de staat van uw bitumen dakbedekking te laten inspecteren en waar nodig reparaties te laten uitvoeren. Door harde hagel en wind kan de dakbedekking dermate beschadigd zijn geraakt dat er op korte of langere termijn lekkages kunnen ontstaan.

Gratis offerte

Woont u in Someren en bent u op zoek naar een ervaren en deskundig dakdekkersbedrijf? Neem dan contact op met Dakbedekking Brabant. U kunt via deze website gratis een vrijblijvende offerte aanvragen of contact met ons opnemen via het contactformulier.