Schoorsteenvegen Eindhoven

Schoorsteenvegen Eindhoven - Dakbedekking Brabant

We kunnen gerust zeggen dat het regelmatig laten vegen van uw schoorsteen een zaak van levensbelang is. Slecht onderhouden schoorstenen en rookkanalen kunnen resulteren in schoorsteenbranden waarvan de persoonlijke gevolgen zijn te overzien. Om over de financiële consequenties nog maar te zwijgen, want bij veel verzekeraars bent u verplicht om een bewijs van schoorsteenonderhoud te overleggen in het onfortuinlijke geval van een schoorsteenbrand. Dakbedekking Brabant is reeds jaren actief in de regio Eindhoven en heeft ruime ervaring met het vegen en onderhouden van schoorstenen en rookkanalen.

Schoorsteenveegfrequentie

Hoe vaak u de schoorsteen zou moeten laten vegen is voor een groot deel afhankelijk van uw stookgedrag. Wanneer u slechts enkele keren per jaar de haard of gaskachel gebruikt volstaat het om éénjaarlijks de schoorsteen te laten vegen. Bij frequent gebruik van de kachel/haard - en helemaal als u stookt als primaire warmtevoorziening - is het zeer aan te raden om de schoorsteen twee keer per jaar te laten reinigen. Op deze manier krijgen teer- en roetdeeltjes geen kans om een brandbare laag te vormen in de rookkanalen en stookt u op een veilige manier.

Schoorsteen laten vegen?

Bent u woonachtig in de regio Eindhoven of omgeving en bent u op zoek naar een ervaren en vakbekwaam schoorsteenveegbedrijf? Bij Dakbedekking Brabant zijn we u graag van dienst. Naast de mogelijkheid om éénmalig gebruik te maken van onze diensten kunt u bij ons ook contracten op maat afsluiten voor periodiek vegen. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel: 040 304 1008.

Supersnel een offerte op maat

Dakbedekking Brabant is uw partner in dakrenovaties, dakisolatie, dakinspectie en dakreiniging. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag direct online een offerte aan!

Vraag een gratis offerte aan