Dakonderhoud Eindhoven

Dakonderhoud Eindhoven - Dakbedekking Brabant

U doet er verstandig aan om met enige regelmaat werkzaamheden aan uw dak te laten verrichten, met name wanneer u in een ouder huis woont. Zodoende kunnen kleine gebreken aan uw dak tijdig worden opgespoord en kunnen dakrenovaties of - in het ergste geval - de bouw van een compleet nieuw dak op de lange termijn worden voorkomen. Die ene scheefliggende dakpan kan ervoor zorgen dat vocht het dakbeschot kan bereiken, met houtrot als gevolg. De ervaring leert; grote lekkages en rotte dakconstructies beginnen vaak met kleine gebreken. Dakbedekking Brabant heeft jarenlange ervaring op het gebied van dakonderhoud in de regio Eindhoven en helpt u graag uw dak - en daarmee ook uw huis - in gezonde staat te houden.

Werkzaamheden dakonderhoud

Dakonderhoud is een breed begrip. Ons uitgangspunt is dat wij u op de hoogte brengen van alle aandachtspunten die met de algehele conditie van uw dak (plat of hellend) samenhangen. Op basis van onze bevindingen en uw wensen kunnen we overgaan tot werkzaamheden als:

  • Noodreparaties
  • Reiniging van het dak
  • Reparatie en waterdicht afwerken van dakdoorvoeren en hemelwaterafvoeren
  • Reparatie en waterdicht afwerken van dakrandprofielen
  • Daknaden nalopen op waterdichtheid en repareren
  • De dakbedekking controleren op blazen en scheuren
  • Loodslabben en voegwerk schoorsteen controleren en repareren

Vakkundig dakonderhoud in regio Eindhoven

Voor deskundig en bekwaam dakonderhoud in Eindhoven en omstreken kunt u terecht bij Dakbedekking Brabant. Onze vakmannen bepalen in overleg met u de handelswijze. Uiteraard brengen we u vooraf op de hoogte van eventueel gemoeide kosten. Bent u woonachtig in Eindhoven of omgeving en heeft u belangstelling om onderhoud aan uw dak te verrichten? U kunt vrijblijvend contact opnemen middels het contactformulier op deze website of telefonisch via nummer: 040 304 1008.

Supersnel een offerte op maat

Dakbedekking Brabant is uw partner in dakrenovaties, dakisolatie, dakinspectie en dakreiniging. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag direct online een offerte aan!

Vraag een gratis offerte aan