Dakinspectie Eindhoven

De conditie van uw huis staat of valt voor een groot gedeelte met de conditie van uw dak. Een kleine lekkage kan op de lange duur immers voor grote mankementen zorgen. Niet alleen aan de dakconstructie, maar ook aan het binnenwerk van uw huis. Vocht en schimmels kunnen zich vastzetten op muren met vervelende – maar bovenal kostbare – gevolgen van dien.

Onderhoudscontracten

Door met enige regelmaat een grondige dakinspectie te laten uitvoeren, kunnen veel van dergelijke problemen op voorhand worden voorkomen. De door Dakbedekking Brabant geselecteerde dakspecialisten bieden onderhoudscontracten voor klanten in de regio Eindhoven, zodat u er zeker van kunt zijn dat gebreken aan uw dak tijdig aan het licht komen.

Allround dakinspectie

Tijdens een dakinspectie worden alle onderdelen van het dak uitvoerig gecontroleerd. Niet alleen de dakbedekking zelf (pannen, bitumen, kunststof dakbedekking of EPDM), maar ook alle dak- en afwatergerelateerde onderdelen zoals gootwerk, regenpijpen, schoorstenen en evt. lichtkoepels of solartubes komen aan bod. Na de inspectie wordt u uitgebreid op de hoogte gebracht van de bevindingen. Indien er risicofactoren geconstateerd zijn, wordt er – vanzelfsprekend in nauw overleg met u als klant – een beslissing genomen over eventuele vervolgstappen. Kleine reparaties worden uiteraard direct uitgevoerd.

┬ę 2023 Dakbedekking-Brabant.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid