Dakrenovatie Breda

Dakrenovatie Breda - Dakbedekking Brabant

U staat waarschijnlijk niet iedere dag stil bij de staat waarin uw dak verkeert. Heel begrijpelijk, want voor de meeste mensen is het niet gemakkelijk om de actuele toestand van het dak te controleren. En toch heeft juist het dakwerk een grote impact op de algehele conditie van uw huis! Wanneer uit een dakinspectie blijkt dat uw dak structurele gebreken vertoont kan een dakrenovatie uitkomst bieden. Dakbedekking Brabant is de specialist in dakrenovaties in de regio Breda.

Werkzaamheden dakrenovatie

Afhankelijk van de conditie van uw dak en uw specifieke wensen kan een dakrenovatie meerdere onderdelen behelzen. In samenspraak met onze vakmensen kan ervoor gekozen worden om (losliggende) oude dakpannen, panlatten en beschadigde nokvorsten te vervangen. Daarnaast is het mogelijk om - wanneer wordt gekozen voor een uitgebreide dakrenovatie - direct de dakisolatie onder handen te nemen. De kosten die gepaard gaan met het aanbrengen van moderne dakisolatie worden in de loop der tijd terugverdiend doordat u substantiƫel op uw energiekosten bespaart. Het aanbrengen van een zgn. coating op uw (oude) dakpannen is ook een mogelijkheid om uw dak nieuw leven in te blazen. Een coating beschermt tegen slechte weersomstandigheden; een isolerende laag zorgt er bovendien voor dat micro-organismen zoals algen en mossen geen vat op uw dak kunnen krijgen.

Dakrenovatie specialisten regio Breda

Dakbedekking Brabant heeft een jarenlange ervaring met het renoveren van daken in de regio Breda en omstreken. Wij voeren renovatie-werkzaamheden graag voor u uit, zowel op platte als op hellende daken. Aangezien ieder dak anders is, is het lastig om op voorhand een prijsindicatie te geven. Met behulp van onze gratis offertetool kunnen we u een aardig beeld geven van de prijsrichting. U kunt ook te allen tijde telefonisch contact met ons opnemen via telefoonummer 076 760 2819. We staan u graag te woord.

Supersnel een offerte op maat

Dakbedekking Brabant is uw partner in dakrenovaties, dakisolatie, dakinspectie en dakreiniging. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag direct online een offerte aan!

Vraag een gratis offerte aan