Dakinspectie Breda

Dakinspectie Breda - Dakbedekking Brabant

De conditie van uw huis staat of valt voor een groot gedeelte met de conditie van uw dak. Een kleine lekkage kan op de lange duur immers voor grote mankementen zorgen. Niet alleen aan de dakconstructie, maar ook aan het binnenwerk van uw huis. Vocht en schimmels kunnen zich vastzetten op muren met vervelende - maar bovenal kostbare - gevolgen van dien.

Onderhoudscontracten

Door met enige regelmaat een grondige dakinspectie te laten uitvoeren kunnen veel van dergelijke problemen op voorhand worden voorkomen. Dakbedekking Brabant biedt onderhoudscontracten voor klanten in de regio Breda, zodat u er zeker van kunt zijn dat gebreken aan uw dak tijdig aan het licht komen.

Allround dakinspectie

Tijdens een dakinspectie worden alle onderdelen van het dak uitvoerig gecontroleerd. Niet alleen de dakbedekking zelf (pannen, bitumen, kunststof dakbedekking of EPDM), maar ook alle dak- en afwatergerelateerde onderdelen zoals gootwerk, regenpijpen, schoorstenen en evt. lichtkoepels of solartubes komen aan bod. Na de inspectie brengen we u uitgebreid op de hoogte van onze bevindingen. Indien we risicofactoren hebben geconstateerd bepalen we - vanzelfsprekend in nauw overleg met u als klant - de eventuele vervolgstappen. Kleine reparaties verrichten wij uiteraard direct.

Dakinspectie aanvragen

Bent u woonachtig in de regio Breda en geïnteresseerd in het laten uitvoeren van een dakinspectie? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of maak gebruik van de offertetool.

Supersnel een offerte op maat

Dakbedekking Brabant is uw partner in dakrenovaties, dakisolatie, dakinspectie en dakreiniging. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag direct online een offerte aan!

Vraag een gratis offerte aan