Groothandel in dak- en bouwmaterialen

Dakbedekking Brabant opent op 1 januari 2020 een groothandelsvestiging in Den Bosch. Als gerenommeerd dakdekkersbedrijf met jarenlange ervaring en een sterke reputatie in Noord-Brabant en ver daarbuiten, breiden we onze dienstverlening uit als groothandel en leverancier van dak- en bouwmaterialen. De laatste jaren leveren we al steeds meer materialen aan onderaannemers in Zuid- en Midden-Nederland. Door het opzetten van een eigen groothandel kunnen we dakdekkersbedrijven nog beter en sneller gaan bedienen en ons werkgebied vergoten tot heel Nederland.

Groothandel voor de professionele dakdekker

We richten ons op de professionele vakman, die wil kunnen vertrouwen op een snelle levering, hoge kwaliteit en een gunstige prijs van de materialen. We leveren onze producten waar mogelijk direct uit voorraad. Vanuit onze ervaring als dakdekkersbedrijf weten we hoe belangrijk het is om dakmaterialen snel in bezit te hebben. Daarom werken we nauw samen met een transportbedrijf, zodat we in staat zijn om onze producten snel op locatie af te leveren.

Ons assortiment

Het assortiment is veelzijdig en richt zich op alle aspecten die voor een professionele dakdekker van belang zijn:

  • Dakbedekking
  • Dakafwerking
  • Daktoebehoren
  • Dakveiligheid
  • Dakgereedschappen
  • Dakisolatiematerialen

Kwaliteit staat daarbij voorop, of het nu gaat om schroeven, dakdoorvoeren, ruiterrollen of daktrimmen. Een vakman moet kunnen vertrouwen op de materialen waar hij mee werkt. Ook hechten wij veel waarde aan een goede service, die wij u graag bieden vanuit onze vakinhoudelijke expertise. Die meerwaarde bieden wij bijvoorbeeld door te adviseren in materiaalkeuze of mee te denken over een oplossing voor uw probleem. We streven ernaar een langdurige en betrouwbare partner te worden als leverancier van al uw dakmaterialen. 

Blijf op de hoogte

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen met betrekking tot onze groothandelsvestiging. Heeft u vragen of wilt u alvast meer informatie over de mogelijkheden? Bel dan 073 203 2001 of neem contact met ons op via het contactformulier.