Dakdekker Eindhoven

Dakbedekking Eindhoven - Dakbedekking Brabant

Dakbedekking Brabant is de allround dakdekker in Eindhoven en omstreken. Door ons brede pallet aan diensten kunnen we uw dak op vele manieren van dienst zijn.


  • Dakinspecties; voorkom grotere problemen met uw dak op de lange termijn
  • Het bouwen van compleet nieuwe dakconstructies of dakkapellen
  • Vernieuwen of repareren van afwatersystemen (regenpijpen, zink- en gootwerk etc.)
  • Energiebesparing door aanbrengen of vervangen van dakisolatie
  • Het vervangen of aanbrengen van dakbedekking (EPDM, bitumen, kunststof, pannendaken)
  • Daken reinigen teneinde de levensduur van het dak aanzienlijk te verlengen
  • Schoorsteen- en rookkanaal gerelateerde werkzaamheden (schoorsteen reinigen / vegen, schoorsteenherstel, vogelnesten verwijderen etc.)


Uw specialist in dakbedekking in Eindhoven en omgeving

Er zijn een aantal factoren waar de keuze voor het type dakbedekking van kan afhangen. De (on)mogelijkheden van de constructie van uw huis spelen daarbij in eerste instantie een bepalende rol. Een plat dak vergt immers een andere benadering dan een hellend dak. Daarnaast zijn de mogelijkheden voor daken met een groot oppervlakte weer anders dan voor kleinere daken. Maar ook esthetische factoren kunnen een rol spelen in de keuze voor een bepaald type dakbedekking. Wellicht hecht u er waarde aan dat uw dak zich qua uitstraling verenigd met andere daken in de straat, of er juist uitspringt door af te wijken. Eventuele gemeentelijke eisen en normen dienen in dat laatste geval natuurlijk wel in acht te worden genomen. Dakbedekking Brabant heeft ruime ervaring met het aanbrengen van verschillende typen dakbedekking in Eindhoven en omgeving:


Vrijblijvende offertes en advies van een regionale dakdekker in Eindhoven

Heeft u plannen om een dakdekker in te schakelen? Dakbedekking Brabant komt de situatie ter plekke graag bekijken en biedt u een vrijblijvende offerte aan voor de door uw gewenste werkzaamheden. U kunt contact met ons opnemen voor een afspraak of we staan u direct te woord via telefoonnummer 040 304 1008.

Supersnel een offerte op maat

Dakbedekking Brabant is uw partner in dakrenovaties, dakisolatie, dakinspectie en dakreiniging. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag direct online een offerte aan!

Vraag een gratis offerte aan