EPDM dakbedekking Den Bosch

EPDM dakbedekking Den Bosch - Dakbedekking Brabant

Bent u op zoek naar EPDM dakbedekking voor uw woning in de regio Den Bosch? Goede keuze! EPDM (Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer) is namelijk de best verkrijgbare dakbedekking van dit moment. Het is een zeer sterk, dun rubberfolie met een levensduur van minimaal 40 jaar. Wegens de vele voordelen wordt het ook wel de dakbedekking van de toekomst genoemd.

Dakbedekking op maat

EPDM maakt het mogelijk om de dakbedekking, inclusief uitsparingen voor dakkapellen of schoorstenen, in één stuk te plaatsen. Er wordt dan vooraf een ontwerp gemaakt dat naadloos op uw dak aansluit. Het grote voordeel hiervan is dat er geen naden gemaakt worden, waardoor de kans op lekkages aanzienlijk afneemt. Bovendien kan het dak op deze manier zeer snel bedekt worden.

Geen brandgevaar

EPDM dakbedekking wordt koud verlijmd. Er is geen vuur nodig zoals bij het aanbrengen van bitumen dakbedekking. Zodoende zijn er geen veiligheidsrisico's en wordt de kans op schade aan uw woning tot een minimum beperkt.

Zeer lange levensduur

EPDM dakbedekking wordt al toegepast sinds de jaren zestig, maar heeft pas veel later bekendheid verworven bij het grote publiek. Eén van de oorzaken hiervan is de dalende rubberprijs, die EPDM ook als materiaal voor dakbedekking interessant heeft gemaakt. Door de lange levensduur laat deze vorm van dakbedekking de traditionele materialen ver achter zich. Het Duitse kunststofcentrum SKZ uit Würzburg heeft onderzoek gedaan naar EPDM dakbanen. Uit dit onderzoek bleek dat EPDM een theoretische levensduur heeft van liefst 70 (!) jaar. Door verschillen in productie en materiaal wordt in Nederland een minimale levensduur van 40 jaar aangehouden.

EPDM dakbedekking laten aanbrengen in Den Bosch

De specialisten van Dakbedekking Brabant, werkzaam in Den Bosch en omgeving, hebben jarenlange ervaring met het aanbrengen van EPDM dakbedekking. U kunt via deze website eenvoudig een offerte aanvragen of contact opnemen voor meer informatie. Wij zijn u graag van dienst!

Supersnel een offerte op maat

Dakbedekking Brabant is uw partner in dakrenovaties, dakisolatie, dakinspectie en dakreiniging. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag direct online een offerte aan!

Vraag een gratis offerte aan