Dakisolatie Den Bosch

Dakisolatie Den Bosch - Dakbedekking Brabant

Wist u dat zo'n 30% van de warmte in huis via het dak ontsnapt? De oplossing om dat percentage terug te dringen? Dakisolatie! Goede dakisolatie kan u op jaarbasis tot € 500,- aan stookkosten besparen. Mits het isolatiemateriaal op een vakkundige manier is aangebracht, uiteraard. Dakbedekking Brabant, gevestigd te Den Bosch, neemt u deze specialistische klus graag uit handen.

Een schuin dak isoleren

Verminder uw stookkosten en spaar het milieu door uw schuine dak te laten isoleren. Een schuin / hellend dak kan zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant geïsoleerd worden. Het aanbrengen van dakisolatie aan de binnenkant is relatief eenvoudig, door een houten of metalen raamwerk te plaatsen waar het isolatiemateriaal tussen geklemd kan worden. Het dak kan ook aan de buitenkant geïsoleerd worden, zodat de gehele dakconstructie beschermd wordt tegen kou en vocht. Dit wordt ook wel de warm-dak methode genoemd.

Een plat dak isoleren

In Den Bosch zijn bij het isoleren van platte daken veel problemen ontstaan. Aan de buitenkant is de dakbedekking waterdicht en dampremmend. Als gevolg daarvan kan de waterdamp die binnenshuis ontstaat niet naar buiten. Dit leidt tot vocht in de dakconstructie, wat uiteindelijk houtrot kan veroorzaken. Om die reden wordt vaak geadviseerd om het dak van buiten te isoleren. Maar met de juiste aanpak is een plat dak ook heel goed van binnen te isoleren. Dakbedekking Brabant heeft door jarenlange ervaring de kennis in huis om op of onder ieder dak de juiste dakisolatie aan te brengen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons op 073 203 2001 (regio Den Bosch) of stuur een bericht via het contactformulier.

Supersnel een offerte op maat

Dakbedekking Brabant is uw partner in dakrenovaties, dakisolatie, dakinspectie en dakreiniging. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag direct online een offerte aan!

Vraag een gratis offerte aan